Berardi Bullonerie na SASO 2018 – povodom obilježavanja stogodišnjice pokreće novu paletu proizvoda

Berardi Bullonerie, vodeću tvrtku u sektoru “fasteners” osnovao je 1919. godine Giulio Berardi.
Misija je pružiti podršku korisnicima u smanjenju ukupnih troškova nabave, predlaganju tehničkih  rješenja, razvoju inovativnih usluga koje smanjuju troškove upravljanja, nudeći širi spektar proizvoda koji mogu smanjiti broj dobavljača. “Kvaliteta bez kompromisa” nije samo slogan nego “vjerovanje” tvrtke od svog rođenja. Polazna točka za smanjenje rizika od nedostataka u proizvodu je pažljivi odabir izvora opskrbe, dobiven revidiranjem kvalificiranog osoblja i velikim znanjem svojih dobavljača. Ovu djelatnost okružuje jedan od najopremljenijih laboratorija u sektoru koji se, temeljem potreba kupaca i razvoja inovativnih tehnologija, kontinuirano integrira s novom opremom i specifičnom obukom osoblja. Berardi Bullonerie povodom stogodišnjice pokreće novu paletu proizvoda, industrijskih komponenti, funkcionalnih za tehnološku transformaciju proizvodnih procesa, čime se stvara izrazito naprednija servisna prilika s uslugama kanban up i EASYSelf24.
Industrijske komponente predložene u dva kataloga su podijeljene na standardne elemente i sustave za pričvršćivanje plastike. Prvi se kreću od ručica, pričvršćenih opruga, zakretnih bravica do nosača i teleskopskih vodilica. Među sustavima za pričvršćivanje valja spomenuti uvodnice kablova, potpore za ožičenje, čepovi, kvačice, matice, zakovice, razmaknice i obujmice.
Berardi Bullonerie je tvrtka koja kontinuiranim obogaćivanjem proizvoda sve više postaje partner i industrijski distributer izvrsnosti, pružajući tehničku, komercijalnu i logističku podršku. Italija ostaje referentno tržište s proširenjem na Europu i susjedni afrički kontinent. Sjedištu tvrtke u Castel Guelfo ( Bologna), s upravnim centrom sa 1500 m2 ureda i skladištem od oko 9000 m2, pridružuju se 12 prodavaonica diljem Italije i 2 predstavništva u inozemstvu (Maroko i Hrvatska).

http://www.gberardi.com