Belmet97 na SASO 2018 – predstavlja novi multi funkcijski uređaj za mjerenje radnog okoliša svjetskog proizvođača Testo AG

BELMET97 d.o.o bavi se prodajom mjernih instrumenata i pribora od 1991. godine. Obzirom na dugogodišnje poslovanje isključivo sa mjernom opremom tvrtka je svojim iskustvom i profesionalnošću uvijek na usluzi korisniku, spremna za davanje praktičnih savjeta i preporuka pri odabiru mjernih instrumenata, mjernih metoda i odgovarajuće mjerne opreme koja će najbolje zadovoljiti potrebe korisnika. Zastupničko-prodajni program sastoji se od široke palete različitih instrumenata za mjerenje električnih i neelektričnih veličina te popratnog mjernog pribora renomiranih europskih i svjetskih proizvođača.

Svim posjetiteljima sajma SASO Split pripremili smo predstavljanje novog multi funkcijskog uređaja za mjerenje radnog okoliša renomiranog svjetskog proizvođača Testo AG.

Za sve posjetitelje sajma SASO pripremili smo posebne cijene za naše najtraženije proizvode koje će moći vidjeti, isprobati i dobiti sve informacije na našem štandu.

Mi imamo rješenja za sve što želite izmjeriti, obratite nam se s punim povjerenjem.

BELMET97 tim

http://www.belmet97.hr