Belina na SASO 2018 – 36 godina iskustva u izradi tendi, cerada, tekstilnoj arhitekturi, oglašavanju i digitalnom tisku velikog formata

Tvrtka Belina sinonim je kvalitete, brze isporuke i profesionalnog odnosa prema kupcu. Naša izuzetno bogata poslovna tradicija jamstvo je sigurnosti i kvalitetne izvedbe svakog projekta. To isto potvrđuju i certifikati koje posjedujemo ISO 9001, ISO 14001 te jedini u Hrvatskoj posjedujemo XL Code (DIN EN 12641) i Avery Dennison Specialist Converter.

Kroz proteklih 36 godina specijalizirali smo se za izradu raznovrsnih proizvoda kao što su: kamionske cerade, digitalni tisak velikog formata, različiti sistemi vanjskog, POS i POP oglašavanja, tende, tekstilna arhitektura, šatori, hale, a od nedavno uz kamionske cerade za obrambenu industriju počeli smo i s proizvodnjom šatora za smještaj vojnika za hrvatske oružane snage.

Tvrtka posluje na lokaciji u Krapinskim Toplicama a naši moderno opremljeni poslovno-proizvodni prostori prostiru se na preko 6.000 m2. U skladu s porastom opsega poslovanja, broj zaposlenih uvjerljivo pokazuje uzlazni trend te trenutno brojimo 70-tak djelatnika uz brojne vanjske suradnike.

Prva smo digitalna tiskara velikih formata pa tako posjedujemo tehnologiju digitalnog tiska na materijale u roli (cerada, papir, akril, samoljepljive folije itd.) te raznovrsne pločaste materijal kao što su npr. Forex, Kapa, Dibond.  Uz to imam mogućnost direktnog printa i na staklo, drvo i dr. pločaste  materijale. Kao poduzeće koje uvijek prati i usvaja inovacije možemo se pohvaliti najsuvremenijom linijom za visokofrekventno varenje, stolnim digitalnim rezačem, strojevima za laminaciju folijama i tekuću laminaciju te vlastitu bravariju i šivaonu…

Tende

Za izradu tendi koristimo visokokvalitetne tkanine austrijskog proizvođača Sattler. Kvaliteta, certificirana UV postojanost, psihologija boja i vrhunski dizajn odlike su naše kolekcije akrilnih tkanina za zaštitu od sunca.

Tende su proizvedene po najvišim standardima kvalitete. Nudimo izbor između više od 200 različitih dezena.

Sunčana jedra

Sunčana jedra pružaju zaštitu od sunca uz izuzetno moderan i atraktivan izgled. Svojim oblikom prilagodljiva su svakom prostoru. U ponudi imamo fiksna sunčana jedra koja se odlikuju snažnom i robusnom konstrukcijom koja omogućava izvedbu jedara velikih površina. Uz fiksna jedra u ponudi imamo i namotna sunčana jedra.

Sjenila

Nudimo širok raspon vanjskih i unutarnjih rolo sistema koji će efikasno zaštitit unutrašnjost Vašeg prostora od prodora topline i UV zračenja.

Pokrovi bazena

Pokrove bazena, osim u standardnim dimenzijama i oblicima, proizvodimo po mjeri i  prema specifičnim zahtjevima svakog pojedinog klijenta.

http://www.belina.com