I. Baldasar: SASO je postao sinonim uspješnog sajmovanja

Zadovoljstvo mi je što će Split i ove godine biti domaćin međunarodnog specijaliziranog sajma SASO. Kroz dugih 20 godina održavanja, SASO je postao sinonim uspješnog sajmovanja, epicentar poslovnog okupljanja, kojeg podjednako cijene i izlagači i posjetitelji. Zato iskreno čestitam organizatoru koji je ustrajnim i predanim radom održao sajam i uspješno se othrvao izazovima godina i okolnostima koje nisu uvijek jednostavne.

Uvjeren sam da će i ovogodišnji, slavljenički sajam, u organizacijskom smislu, ali prvenstveno ponudom i sadržajem, potvrditi svoj status, ispuniti poslovna očekivanja izlagača, omogućiti kvalitetnu prezentaciju njihovih proizvoda i usluga, te pomoći u otvaranju novih poslovnih mogućnosti i potencijala.

Međunarodni karakter sajma znači i dolazak brojnih izlagača i gostiju u naš grad, te je u tom smislu njegov značaj za Split još veći i značajniji. Split je mjesto u kojem posao i užitak uistinu idu ruku pod ruku što nas čini poželjnim odredištem za sajmove i ostala velika događanja koja značajno utječu na produljenje turističke sezone.

Uz želju da 20. jubilarni sajam SASO protekne u svečanoj atmosferi i da bude uspješan sa svih aspekata, svim izlagačima i posjetiteljima želim produktivne i ugodne sajamske dane, a gostima i posjetiteljima da maksimalno iskoriste svoj boravak u Splitu, te uz poslovne uspjehe iz grada domaćina odu s lijepim sjećanjima i pozitivnim iskustvima, uz želju da se vrate i dogodine.