Astracia projekti na SASO 2019: Patentirani pročišćivač zraka osvaja svjetska tržišta

Splitska tvrtka Astracia projekti više od  godina ima iskustva u poslovima vezanim uz bazene i bazemsku opremu. Tvrtka se bavi izgradnjom bazena, te prodajom i ugradnjom wellness opreme, masažnih bazena i opreme za  saune.

Astracia projekti redovito donosi novosti u svoje popslovanje i proširuje asortiman proizvoda. Ove godine je to između ostalog Itherapy. Riječ je o  patentiranom  pročišćivaču  zraka. Naime Astracia projekti su ove godine postali distributer za uređaj Itherapy, koji je osvojio sve europske nagrade za inovacije.

„Radi se o posebnom  uređaju koji se razlikuje od sličnih proizvoda.  Osim što pročiščava zrak, jedini na svijetu uklanje radon, te istovremeno I obogačuje zrak sa vitaminom C te negativnim ionima. Tako da imate osjećaj da se nalazite usred šume. Preporučavamo ga u svakome apartmanu, hotelskoj sobi, uredu, ordinaciji ali i u  bazenskoj strojarnici. Proizvod je patentirana splitska  inovacija i nalazi se na mnogim tržištima. Otvaramo čak i Afriku. “, kaže  Ivana Živaljić, vlasnica tvrtke Astracia projekti iz Splita.

U  širokoj ponudi proizvoda za turizam njezine tvrtke, ove godine Ivana Živaljić želi posebno istaknuti nekoliko proizvoda. Kao zanimljive proizvode ističe robote za čišćenje bazena, zimske i ljetne navlake, mozaik pločice… Kaže da njezina tvrtka u ponudi ima sve ono što ide uz jednu kvalitetnu  turističku  kuću.

„Svi znamo koliko je bitna estetika a nama kao vlasnicima naravno i cijena održavanja. Zato vam želimo ponuditi veliki izbor dekorativne umjetne trave koja  će smanjiti muke oko održavanja, a vašem gostu i vama pružiti će željeni ugođaj. U ponudi imamo i drobilice hrane  za kuhinju.  Postajemo sve svjesniji važnosti pravilnog odlaganja otpada i odgovorornog ekološkog ponašanja. Uz to, znamo i koliko vremena provedemo u kuhinji čisteći otpade nakon sjeckanja ili nakon obroka, pa nakon toga bacamo najčešće u kantu za smeće, koju ako odmah ne ispraznimo uživamo u  mirisima.“, pojašnjava Ivana Živaljić.

Astracia projekti