sajam SASO 2017, Aqua spa

Aqua spa na SASO 2017

Aqua spa d.o.o. je ovlašteni predstavnik korporacije Jacuzzi®. Poduzeće se specijaliziralo za opremanja hotela, welness centara, kuća, zgrada, rezidencija, vila i brodova isključivo originalnim Jacuzzi® proizvodima.

Direktnim uvozom bez posrednika, potencijalnim kupcima osigurane su najpovoljnije cijene na tržištu, a dugogodišnje iskustvo i profesionalan pristup svaku kupovinu čini užitkom.

Aqua spa bavi se veleprodajom i maloprodajom originalnih Jacuzzi® bazena, tuš kabina i kada. Dio asortimana od više stotina proizvoda čine i nove linije Jacuzzi® proizvoda kao što su Sasha saune, Jacuzzi® sanitarna oprema i slavine te veliki broj kozmetičkih proizvoda namijenjenih ugodi, ljepoti, higijeni i aromaterapiji. U ponudi su i setovi za tretiranje vode i održavanje proizvoda.

Osigurano je stručno savjetovanje vezano uz predinstalaciju, instalaciju, edukaciju te upute za korištenje svih Jacuzzi® kada, tuš kabina, sauna i bazena. Tim stručnjaka riješit će svaki vaš problem vezan uz Jacuzzi® te pružiti odgovor na svako vaše pitanje.

Svi proizvodi usklađeni s propisima i normama Republike Hrvatske. Na sve pružene usluge i proizvode osigurana je valjana garancija prema svim zakonima Republike Hrvatske i Europske unije, kako bi svi kupci i partneri bez ikakve brige mogli uživati u svojim Jacuzzi® kadama, tuš kabinama, saunama ili bazenima.

Kroz godine riječ Jacuzzi® postala je sinonim za sve vrste hidromasažnih bazena i kada, no Jacuzzi® je ime marke, odnosno Jacuzzi® je Američka korporacija s jednom od tvornica u Italiji, a svi proizvodi se od početka do kraja proizvode u spomenutim državama.

Na hrvatskom tržištu Jacuzzi® se prodaje već više od 20 godina te je osigurana odlična servisna mreža od strane sestrinskog poduzeća Aqua pool.

http://www.aqua-spa.hr/