AQUA SPA na SASO 2018 – predstavlja JACUZZI LODGE hidromasažni bazen osmišljen za gostoprimstvo i turizam

JACUZZI® LODGE – osmišljen za gostoprimstvo i turizam!

Lodge je Jacuzzi® hidromasažni bazen posvećen turističkim naseljima, kampovima, hotelima, vilama, kućama i apartmanima za odmor.

Sve više upita od strane iznajmljivača i hotelijera, inspirirali su razvoj proizvoda koji će zadovoljiti specifične zahtjeve takvog tržišta. Radi se o potpuno novom proizvodu, jednostavne tehničke izvedbe i prihvatljive cijene, odnosno Lodge je razvijen kao “low-cost” originalni Jacuzzi® proizvod niže cjenovne kategorije i niskih troškova održavanja uz maksimalnu učinkovitost.

Lodge je jednostavan za instalaciju i upotrebu, a može biti instaliran u ugradbenoj i samostojećoj varijanti. Dolazi s višebojnom unutarnjom LED rasvjetom te 20 hidromasažnih mlaznica, a kao opcija tu je i 10 puhaljki zraka (blower mlaznica).

Radi se o hidromasažnom bazenu za 4 osobe čije su vanjske dimenzije 200 x 185 centimetara. Lodge se može koristiti na otvorenim prostorima tijekom cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete. Voda se tretira i održava uz pomoć filter uložaka, a moguće je i dodatno instalirati provjerene sustave poput ClearRay® UV lampe te pješčanog filtera, a tu je i termo-izolacijski pokrov koji održava ugodnu temperaturu vode te umanjuje gubitke energije.

Zašto Jacuzzi®? Uz to što se radi o najboljoj svjetskoj marki i europskom proizvodu iz Italije, osigurana je servisna mreža s 20 godina iskustva i mrežom servisera po čitavoj državi, a svi rezervni dijelovi i potrošni materijali dostupni su 20 godina od prestanka proizvodnje.

Ukoliko ne uspijete posjetiti JACUZZI® WELLNESS SPECIALIST BRAND STORE na adresi TARATINSKA 66 – ZAGREB više na http://www.jacuzzi-hrvatska.com