ADEO – Sigurno napajanje strujom, pomoću Eaton UPS-a, zlata vrijedi

protectionstation-bannerADEO, tvrtka specijalizirana za besprekidna i rezervna napajanja električnom energijom, kao novitet iz svog asortimana, na ovogodišnjem sajmu SASO 2016, predstavlja Eaton Marine UPS, uređajienamijenjene za rad na brodovima te u uvjetima prisutnosti aerosoli.

Adeo d.o.o. nastao je 1993. godine kao odgovor na sve veću potrebu gospodarstva za rješenjima neprekidnog napajanja. U svijetu je to bilo vrijeme ekspanzije informatičke tehnologije, a u Hrvatskoj i vrijeme buđenja tržišne ekonomije. Krenuli su skromno, pokušavajući brzorastućoj listi kupaca osigurati što kvalitetnija tehnološka rješenja. Ponudu proizvoda i usluga proširivali su u skladu s povećanjem potreba klijenata i razvojem tehnologije u svijetu. Potpuno su okrenuti potrebama naših klijenata te su razvili sustav konzaltinga, opskrbe i održavanja koji je dostupan i prilagodljiv svakom klijentu.

Sjedište tvrtke je u Osijeku, a ima i poslovnice u Zagrebu i Splitu.Zastupa tvrtke EATON u segmentu UPS tehnologije te Green Power – diesel električne agregate.

www.adeo.hr