SASO 2019: 10 razloga zašto izlagati na sajmu SASO 2019

Sajmovi kao mjesta direktnog sučeljavanja ponude i potražnje, neposrednih kontakta, mjesto susreta s vlastitim mogućnostima i vrijednošću, mjesto otkrivanja novih proizvoda, prepoznavanja i upoznavanja konkurencije, predstavljaju jedan od najznačajnijih oblika promidžbe koje karakterizira izuzetan socijalni i ekonomski značaj. Čak ni u eri interneta i suvremenih komunikacijskih kanala i alata, sajmovi nisu i nikada neće izgubiti svoju vrijednost jer neposredan ljudski kontakt nikakva tehnologija ne može zamijeniti.

U nastavku Vam donosimo 10 razloga zašto izlagati na sajmu SASO 2019:

  1. Budite dio najznačajnijeg gospodarskog skupa u regiji.
  2. Predstavite svoje proizvode i usluge na najznačajnijem regionalnom gospodarskom skupu.
  3. Budite među najboljima u svojoj branši.
  4. Predstavite Vaše menadžere i djelatnike i ostvarite kontakte s ciljanim tržištem.
  5. Stvorite novi poslovni potencijal.
  6. Unaprijedite svoje poslovanje.
  7. Unaprijedite kontakte s postojećim klijentima.
  8. Ostvarite bolje kontakte s donositeljima odluka ciljanih skupina i prodajnih kanala.
  9. Prepoznajte marketinški potencijal sajma SASO.
  10. Sudjelujte u izvrsnoj medijskoj kampanji.

SASO je najznačajniji sajam za graditeljstvo, drvnu i metalnu industriju, alate i opremu, elektrotehniku i energetiku te obrtništvo i malu privredu koji se održava u vrijeme neposredno nakon završetka turističke sezone, kada cijeli turistički sektor započinje s pripremama za sljedeću, odnosno planira gradnju, renoviranje i ulaganja u turističke objekte. Svojim izlagačkim i stručnim programom, sajam SASO idealna je prilika za sve te aktivnosti posebice s obzirom na činjenicu da okuplja više od 800 brendova, izlagača i suizlagača iz osam europskih zemalja – Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Poljske, Italije, Austrije i Mađarske.

Značaj sajma SASO ilustriraju podaci da 75% posjetitelja ima moć odlučivanja te da dosadašnja vrijednost izložbenih eksponata iznosi više od milijarde eura.

Željni ste novih poslovnih prilika?

Zatražite informativnu ponudu putem linka: